24ο χλμ Εθνικής Οδού Αθηνών - Κορίνθου, Μάνδρα

Εν Θερμώ Γαλβάνισμα

En2 150x150
En3 150x150
En4 150x150
En1 150x150
Η EUROMETAL ABEE διαθέτει όλο το σύγχρονο εξοπλισμό και τις εγκαταστάσεις για ποιοτικό εν θερμώ γαλβάνισμα  και προστασία των εξαρτημάτων για όλες τις συνθήκες οξείδωσης
  • Η αντιοξειδωτική προστασία αντιμετωπίζεται με τον ποιο μοντέρνο τρόπο στις εγκαταστάσεις της EUROMETAL ABEE. Ύστερα από εδαφολογική μελέτη στην εκάστοτε εγκατάσταση το προσωπικό μας καθώς και οι επιστημονικοί συνεργάτες μας υπολογίζουν την αντίσταση έναντι της διάβρωσης καθώς και γίνεται επιλογή της διαδικασίας που θα ακολουθηθεί για την ασφαλέστερη προστασία των κατασκευών από τους παράγοντες που θα επιτεθούν και θα οξειδώσουν τα αντικείμενα .

 

  • Το γαλβανιστήριο της EUROMETAL ABEE είναι από τα μεγαλύτερα και τα πιο σύγχρονα στην Ελλάδα . Η διαδικασία γαλβανίσματος που ακολουθείται, για την επίτευξη της βέλτιστης ποιότητας επικάλυψης έναντι της διάβρωσης ακολουθεί διεθνείς προδιαγραφές όπως ISO 1461, ASTM A-123, DIN 50928, DIN 50976, BS729.

 

  • Οι εγκαταστάσεις της EUROMETAL ABEE για το εν θερμώ γαλβάνισμα είναι από τα μεγαλύτερα και πιο παραγωγικά στην Ελλάδα με ετήσια παραγωγή που φτάνει  στους 30.000τόνους.  

 

  • Η εταιρεία συνεχίζει να επενδύει στην έρευνα και την ανάπτυξη για τον σχεδιασμό και την εξέλιξη της διαδικασίας του γαλβανίσματος . Επιπλέον, δεσμεύεται να αναπτύξει περαιτέρω τις δραστηριότητες της στον γαλβανισμό έτσι ώστε να καλύψει  πλήρως τις ανάγκες της αγοράς.

 

  • Το ανθρώπινο δυναμικό είναι μεγάλης σπουδαιότητας για την εταιρεία . Μία ομάδα πλήρως εξειδικευμένων ανθρώπων με πολύχρονη πείρα στην διαδικασία του εν θερμώ γαλβανίσματος είναι υπεύθυνοι για της υπηρεσίες της εταιρείας στο τομέα από την έρευνα και τον σχεδιασμό έως την διαδικασία και την υποστήριξη.

Είμαστε οι πρώτοι που χρησιμοποιούμε ειδικό κράμα  στην διαδικασία του εν θερμώ γαλβανίσματος για την επίτευξη διαφορετικών ιδιοτήτων .

Συγκριτικά με το επίστρωμα της κοινής διαδικασίας επιμετάλλωσης η διαδικασία που χρησιμοποιεί η EUROMETAL ABEE πλεονεκτεί στα παρακάτω σημεία:

      Αυξηση στην ποιότητα του επιστρώματος

α. Μεγαλύτερη γυαλάδα στα επιστρώματα.

β. Καλύτερα τελειώματα στις ακμές λόγω της μεγαλύτερης ρευστότητας του κράματος.

      Συνάφεια

α. Μεγαλύτερη συνάφεια , ειδικά για τους χάλυβες με περιεκτικότητα σε πιρίτιο μεγαλύτερη από 0,04% (sandelin steels) λόγω της ελαχιστοποίησης τους ενδομεταλλικού  επιστρώματος .

β. Πολύ καλύτερη συμπεριφορά κατά της διαμόρφωση μετά από την επιμετάλλωση  (curving)

      Ομογένεια

α. Εχουμε μείωση των αποκλείσεων στο πάχος επιμετάλλωσης στην επιφάνεια του αντικειμένου .Σαν αποτέλεσμα έχουμε μεγαλύτερη ομοιογένεια στο επίστρωμα όσον αφορά την εμφάνιση και της μηχανικές του ιδιότητες .

      Αντοχή επιστρώματος

α. Εχουμε μεγαλύτερη αντοχή στο επίστρωμα λόγω της μεγαλύτερης σκληρότητας στο επίπεδο Δέλτα και Ζήτα στο επίστρωμα (περίπου:20%)

       Ανάλογα με την εδαφολογική μελέτη των εγκαταστάσεων Φ/Β πάρκων είμαστε οι μόνοι που μπορούμε να ελέγξουμε την διάρκεια ζωής της αντιοξειδωτικής προστασίας και να εγγυηθούμε την ποιότητα .

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.