24ο χλμ Εθνικής Οδού Αθηνών - Κορίνθου, Μάνδρα

Η εταιρεία

Picture4 E1580378965903
Σχετικά με εμάς
1

Η εταιρεία EUROMETAL ABEE ιδρύθηκε το 1997 και είναι συνέχεια της πρωτης εταιρείας κατασκευής μεταλλικών στηθαίων στην Ελλάδα με παράδοση από το 1960 και δραστηριοποιείται στον κλάδο των μεταλλικών κατασκευών και κατασκευών οδικής ασφάλειας.Η πολύχρονη παρουσία,η ηγετική συμμετοχή σε κατασκευαστικά έργα τόσο Δημοσίου όσο και Ιδιωτικού οφέλους,το έμπειρο εξειδικευμένο προσωπικό και οι συνεργάτες σε Ελλάδα και εξωτερικό έχουν αποφέρει την τεχνογνωσία και την υποδομή που απαιτούνται για την πλήρη ικανοποίηση των απαιτήσεων των πελατών σε όλους τους τομείς δραστηριότητας της εταιρείας.

Οι εγκαταστάσεις παραγωγής και τα γραφεία της μονάδας χάλυβα βρίσκονται στο 24ο χλμ της Ν.Ε.Ο. ΑΘΗΝΩΝ ΚΟΡΙΝΘΟΥ στην Μάνδρα Αττικής σε ιδιόκτητα κτίρια συνολικής έκτασης 10.000 τ.μ. Στις μοντέρνες εγκαταστάσεις αποθηκεύονται και διανέμονται τα προϊόντα της εταιρείας προς κάθε κατεύθυνση στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό . Η τοποθεσία των εγκαταστάσεων σε κομβικό σημείο με άνετη πρόσβαση σε κεντρικούς οδικούς άξονες διευκολύνει την διάθεση όλων των προϊόντων σε όλους τους πελάτες.

  • Αφουγκραζόμαστε πάντα τους πελάτες μας και κατανοούμε τις απαιτήσεις τους.
  • Εξελίσσουμε πρωτοποριακά προϊόντα και υπηρεσίες κορυφαίας ποιότητας
  • Επιμένουμε σε μακροχρόνιες συνεργασίες.
  • Εκπονούμε ενσωματωμένες λύσεις με ομαδική εργασία και εμπειρία

Η μεγάλη εμπειρία μας από ένα μεγάλο αριθμό υλοποιημένων έργων αποτελούν την βάση για την διαρκή βελτίωση της γκάμας των προϊόντων μας και την εξέλιξη νέων.

Πολιτική Διαχείρισης Έργων Α.Π.Ε.

 

 Από το 2006 η εταιρεία μας ακολουθώντας την εξέλιξη της τεχνολογίας στην αξιοποίηση ανανεώσιμων πυγών ενέργειας πρωτοπορεί και εισέρχεται  δυναμικά στον χώρο της κατασκευής των φωτοβολταϊκών πάρκων και σε συνεργασία με την ΔΕΛΤΑ ΤΕΧΝΙΚΗ ΑΚΒΕΤΤΕ κατασκευάζει το πρώτο ιδιωτικό φωτοβολταικό  πάρκο στην Χρυσούπολη Καβάλας συνδεδεμένης ισχύος 100ΚWp.

   Το καταρτισμένο προσωπικό της εταιρείας μεταδίδει την εμπειρία και την τεχνογνωσία στις νέες εταιρείες ανάπτυξης έργων ανανεώσιμων πυγών ενέργειας και συμμετέχει έως σήμερα στην προμήθεια και στην τοποθέτηση περισσοτέρων από 35ΜWp  στην Ελλάδα και στο εξωτερικό .

  Το μελετητικό της τμήμα  έχει βελτιώσει κατάλληλα τα υλικά της εταιρείας καθώς και έχει αναπτύξει νέο στρατηγικό σχέδιο προσέγγισης της κατασκευής και της διαχείρισης των εργασιών για την εγγυημένη λειτουργία και την μακροχρόνια αντοχή των Φ/Β πάρκων.Πιο συγκεκριμένα, η εταιρεία  επικεντρώνει τις δραστηριότητές της στον σχεδιασμό,την κατασκευή ,την προμήθεια ποιοτικού εξοπλισμoύ και φυσικά την εγκατάσταση Φ/Β έργων με το «κλειδί το χέρι».

  Πέραν όμως της εγκατάστασης του φωτοβολταϊκού εξοπλισμού, η ΕUROMETAL ABEE προσφέρει στους πελάτες της ένα πλήθος συμπληρωματικών – αλλά συχνά απαραίτητων – υπηρεσιών που περιλαμβάνουν:

  • Σύνταξη Τεχνικών Μελετών
  • Έργα Μηχανικού
  • Λειτουργία και Συντήρηση Πάρκων
…Η πολύχρονη παρουσία,η ηγετική συμμετοχή σε κατασκευαστικά έργα τόσο Δημοσίου όσο και Ιδιωτικού οφέλους, το έμπειρο εξειδικευμένο προσωπικό και οι συνεργάτες σε Ελλάδα και εξωτερικό έχουν αποφέρει την τεχνογνωσία και την υποδομή που απαιτούνται για την πλήρη ικανοποίηση των απαιτήσεων των πελατών σε όλους τους τομείς δραστηριότητας της εταιρείας .

Υλοποίηση ενός Έργου
1
Construction Icon 2
01
Αναλυση Αναγκών
Construction Icon 1
02
Σχεδιασμός
Construction Icon 3
03
Κατασκεύη & Ολοκλήρωση
Construction Horizontal Arrow
Construction Horizontal Arrow
Construction Horizontal Arrow
Construction Horizontal Arrow
25+
Χρόνια Εμπειρίας
1500
Ολοκληρωμένα Project
Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.