24ο χλμ Εθνικής Οδού Αθηνών - Κορίνθου, Μάνδρα

Απολήξεις αρχής και πέρατος στηθαίων ασφαλείας

TO ΠΡΟΒΛΗΜΑ

Icon1 1024x139

Η ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΛΥΣΗ

Icon2

Τα τερματικά της εταιρείας Eurometal S.A. MT P4, MT P1/P2 και ΜΤ Τ50 είναι το πρώτo τερματικό σύστημα στον κόσμο που έχουν δοκιμαστεί με επιτυχία και συμμορφώνονται με το EN1317-4 και το EN1317-7. Όλα τα αποτελέσματα των δοκιμών έχουν πλήρως επικυρωθεί από τον AISICO (γνωστοποιημένο οργανισμό) και στη συνέχεια έχουν αξιολογηθεί από την παγκοσμίου φήμης TRL.

Ο σχεδιασμός του προϊόντος έχει σχεδιαστεί για να παρέχει την ασφαλέστερη απόδοση σε περιπτώσεις υψηλής ταχύτητας. Τα συστήματα συμπεριφέρονται σαν ένα μαξιλάρι συγκρούσεων στο πώς απορροφά την ενέργεια της πρόσκρουσης του οχήματος με τη συμπίεση των απορροφητικών κυψελών του. Ο σχεδιασμός αντικατοπτρίζει μια νέα γενιά τερματικών που αποκλίνει από τα συμβατικά συστήματα που βασίζονται σε προφίλ κυματοειδούς λεπίδας. Αυτά τα συστήματα κυματοειδούς λεπίδας είναι γνωστό ότι παρουσιάζουν δυσλειτουργία εάν είναι εγκατεστημένα λανθασμένα και μπορεί να παρουσιάσουν κίνδυνο, όπως η διάτρηση οχημάτων.

Stithaio 300x203

OBEX MT P4-T110 – Installation Animation from Philip Weinmann on Vimeo.

Videoimg 300x291

Παρακαλώ κατεβάστε το φυλλάδιο του συστήματος για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το φάσμα των εφαρμογών.

Τεχνικές Προδιαγραφές
Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.